Fredly Folkehøgskole

Fredag 8. november hadde jeg tre timer Verdifag sammen med 115 elever ved Fredly Folkehøgskole 3 mil sørvest for Trondheim. Det ble en spennende samling med temaer som hva er du verdt? når får mennesket verdi? hva er abort? og hvordan sorterer vi mennesker? Elevene var tilstede og stilte gode spørsmål, diskuterte det jeg snakket om og kom med kritiske bemerkninger. Det var tydelig at dette var en engasjert og reflektert gjeng som jeg er sikker på vil ta gode valg fremover.

Her kan dere lese et blogginnlegg fra en av elevene på Fredly som forteller hennes opplevelse av foredraget. Hun skriver blant annet: «Hun presenterte sin organisasjon Menneskeverd som er en utrolig fin og fantastisk organisasjon, som alle burde få med seg hva innebærer. Denne jenta og denne organisasjonen fikk meg til å tenke på en hel del viktige ting og valg som man står ovenfor i livet sitt.» 

Det er gøy å høre at arbeidet vårt når inn og gjør en forskjell. Du kan også få mer informasjon ved å gå inn på Menneskeverd sin hjemmeside.
Eller ønsker du besøk av ungdomskonsulenten ved din skole eller ungdomsklubb? Send en mail til helene@menneskeverd.no

Takk for hyggelige tilbakemeldinger og en fin samling, Fredly! Dette er en Folkehøgskole jeg vil anbefale dersom du ønsker et år som forandrer!

Lykke til videre i livet og valgene dere møter.

Heier på dere!

Hilsen ungdomskonsulenten 😀

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Besøk, Menneskeverd, Norge Rundt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s