#downsyndrome

Quinn

Historien om En stolt mamma, ikke fjernt fra historien om lille Ludvik, har florert på nettet etter at flere nettsider snappet opp denne saken. Den stolte mammaen skal ha lagt ut et bilde av sin sønn Quinn på Instagram med hashtaggen #downsyndrome. Hun var ikke forberedt på at en ukjent person ville skrive «UGLY» under bildet av den nydelige sønnen hennes. Men i stedet for å skrive stygge kommentarer tilbake, skrev hun heller et langt brev som starter sånn: «Dear Troll. Since I started blogging about my son Quinn and his disability, I knew this day would come «.  Videre skiver hun:

«I’ll be honest, it’s hard not to be angry about it, but I can’t allow myself to carry that weight on my shoulders. I can’t allow myself to feel anything but sorry for an individual with so little tact.»

Du kan lese resten av brevet her.

Hvordan skal vi møte de holdningene som eksisterer i samfunnet vårt? Vi har lov til å bli sint, men det hjelper ikke å svare tilbake med stygge kommentarer. Bak disse holdningene ligger det verdier, menneskesyn og mangel på kunnskap. Vi må derfor møte slike holdninger med den kunnskapen vi har om hvordan det er å ha et barn med Downs syndrom. Så til deg, stolte mamma – fortsett å dele bilder av den herlige gutten din, for vi trenger å bli kjent med han 🙂

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Inkludering, Sortering, Verdi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s