Samme det?

beautiful sensual woman
Foto: iStock

I helgens Dagbladet kan du lese en sterk historie om en kvinne som tok abort for to år siden. Mellom linjene etterlyser hun de sanne faktaene om hvilke ettervirkninger som kan ramme en. En abort er ingen quick fix. Slike historier viser at informasjon og veiledning om abort, og hvilke psykiske og fysiske ettervirkninger som kan ramme en, er viktig og nødvendig informasjon.

Kvinnen må også få hjelp til å finne ut hva hun har krav på av ytelser fra samfunnet dersom hun velger å beholde barnet. Kanskje denne kvinnen hadde gjort et annerledes valg om hun hadde fått hjelp til å se mulighetene?
Stiftelsen Amathea tilbyr gratis veiledning for usikre gravide som kan hjelpe slike kvinner til å se muligheter og ikke bare begrensningene, og således ta et informert valg de kan leve med. Er du gravid og usikker på hva du skal gjøre, anbefaler vi deg å kontakte Amathea.

Er du gravid og ønsker å beholde barnet anbefaler vi deg å kontakte Jentehjelpen. De ønsker å støtte deg og barnet ditt de første årene så du slipper å ta dette valget alene!

Om du beholder barnet eller tar abort er det ikke «samme det». Det valget du tar må du uansett bære konsekvensene av resten av livet!

Skjermbilde 2014-06-02 kl. 13.23.44

 

 

 

Reklamer

1 kommentar

02/06/2014 · 12:30

One response to “Samme det?

  1. Tilbaketråkk: Abort er ikke bare samme det | Menneskeverd Ung

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s