Nicki Minaj synger om abort

Skjermbilde 2014-12-04 kl. 09.41.36

Foto: Billabord

I den nye sangen «All things go» forteller Nicki Minaj for første gang om sin abort, skrev flere utenlandske nettsteder i går.

Tekst: Helene Pederstad, ungdomskonsulent i Menneskeverd.

Rapperen uttrykte nylig at hun veldig gjerne ønsker barn og avslører i sangen at hun i dag ville hatt en sønn på 16 år, om hun ikke hadde tatt abort. Sangen som ble gitt ut i går er svært personlig og viser til hvilke følelser man kan knytte til en abort, også i lang lang tid etter aborten:

My child with Aaron would have been 16, any minute

Det bekrefter også det rapperen Flipsyde synger om i sin låt Happy Birthday der han uttrykker sorg over det barnet han mistet da kjæresten tok abort. I sangen kommer det fram at det ikke var det rette tidspunktet for dem å få barn sammen, men at han var gammel nok til å bli far. Nå må han leve resten av livet i uvitenhet om hvem barnet hans kunne ha blitt. Det oppleves som et stort tap for han.

Abort kan virke som en enkel utvei i situasjonen man befinner seg i der og da, men undersøkelser viser at mange sliter med angst, depresjon og selvbebreidelser i lang tid etterpå. Som en gynekolog så fint sa det da jeg intervjuet han om abort: «Min erfaring er at det er flere som angrer på at de tok abort enn som angrer på at de beholdt barnet». Abort er en endelig avgjørelse, du kan ikke gå tilbake og prøve om igjen. Det eneste du sitter igjen med er spørsmål du aldri vil få svar på…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Abort, Media

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s